Wayment AI vie tapahtuma-alan uudelle aikakaudelle
Lue artikkeli

Ota avuksi ulkoistettu tapahtumatuottaja!

Laura Sandström
August 2, 2022
Vinkit

Tiesitkö, että tapahtumatuotantoon voi ostaa lisäapua tarpeen mukaan, joko kertaluonteisesti tai vaikka säännöllisesti kuukausilaskutuksella.

Ulkoistetun tuottajan avulla saat avuksesi kokeneen tapahtuma-ammattilaisen, joka on oiva lisä tapahtuman luovaan tiimiin, suunnitteluun ja toteutukseen.

Tapahtumat ovat aikaa vieviä ja stressaavia järjestää. Usein vastuu annetaan yhdelle tai muutamalle henkilölle, jonka ydinosaamista ei ole tapahtumasuunnittelu ja -tuotanto.

Kun tuottaja suunnittelee tapahtumaa, voi yrityksen oma väki keskittyä omaan ydinosaamiseensa , ja säästää sekä aikaa että rahaa. Moni voi myös kokea, että aina uuden ja entistä huikeamman tapahtuman ideointi ei ole omaa osaamisaluetta.

Tuottaja on myös ajan hermolla ja osaa suunnitella eri kohderyhmille mieluisaa ohjelmaa.

Tapahtumapäivänä kannattaa myös ottaa paikan päälle myös tuottaja, joka varmistaa, että kaikki sujuu suunnitelmien mukaan. Näin voitte itse keskittyä olennaiseen eli tapahtumasta nauttimiseen!

Ota yhteyttä ja kysy lisää.

"Kiitos ihanalle Lauralle, joka hyppäsi tuottajan saappaisiin ammattitaitoisesti osana meidän tiimiä tapahtumatalo ravintola Töölössä. Tuottaja järjestyi nopealla aikataululla ja oli mahtava huomata miten ketterästi kaikki sujui. Kaikki sovitut keikat onnistuivat mainiosti ja varmasti otamme tarvittaessa uudelleen yhteyttä"

Rosetta Halonen-Mattila Kanresta Oy

Subscribe to our blog
Follow us on our socials