Virtuaalitaikuri

Joni Pakanen on ammattiviihdyttäjä, jonka showʼt ovat kokonaisvaltaisia elämyksiä. Hämmästyttävää taikuutta, teatteria ja komiikkaa. Esitys rakentuu aina vahvasti vuorovaikutuksessa yleisön kanssa.

Virtuaalitaikuri Joni Pakanen tuo taikuutta tilaisuuteesi etänä

Virtuaalitaikuri Joni Pakanen on ammattiviihdyttäjä, jonka showʼt ovat kokonaisvaltaisia elämyksiä. Hämmästyttävää taikuutta, teatteria ja komiikkaa. Jokainen esitys on ainutlaatuinen kokonaisuus, joka rakentuu aina vahvasti vuorovaikutuksessa yleisön kanssa.

Joni Pakanen on palkittu Vuoden Taikuri 2018 sekä Vuoden Esiintyjä 2019. Hänen virtuaaliset live-esiintymiset keräsivät keväällä yli 30 000 katsojaa.

Virtuaalitaikuri tarjoaa huikeita elämyksiä videoyhteyden välityksillä mm. viikkopalavereihin ja virkistyspäiviin sekä kokouksiin ja konferensseihin. Miksei myös pikkujouluihin ja yksityisten syntymäpäiville.

LIVE-yhteys taikurin studiolta vie katsojat hauskaan ja ihmeelliseen maailmaan, jossa mitä tahansa voi tapahtua. Esitys on interaktiivinen kokemus, jossa pidetään yhdessä hauskaa!

2 reviews for Virtuaalitaikuri

5 Tähti
100%
2 review(s)
4 Tähti
0%
0 review(s)
3 Tähti
0%
0 review(s)
2 Tähti
0%
0 review(s)
1 Tähti
0%
0 review(s)

02 arvostelua

Järjestä

 • Avatar

  Henna af Hällström

  FSM Oy:n 30 vuotisjuhla

  Joni Pakanen toi mukavan loppuhuipennuksen henkilöstön Teams-juhliin yrityksemme syntymäpäivänä. Virtuaaliesitys toimi yllättävän hyvin ja Joni osasi ottaa hienosti yleisön haltuun!

  23.3.2021
 • Avatar

  Jani Pirtamo

  Isot kiitokset virtuaalitaikuri Joni Pakaselle asiakkaan kanssa käydyn tilannepäivityspalaverin piristämisestä! Palaveriin osallistujat muistavat varmasti pitkään Jonin hymyä ja hämmästystä herättävän bombauksen! Ammattimaista toimintaa, hyvin rakennettu setti, suosittelen!

  16.12.2020
  Vahvistettu asiakas

Vain vahvistetut ostajat voivat jättää arvosteluja. Kirjaudu sisään.

Aloita luomalla tili

Näin kirjoitat hyvän toiveen!