VIRTA Meditaatio

Kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin panostaminen konkreettisin keinoin heijastuu organisaatiossa kasvaneena tuottavuutena, luovuutena, motivaationa ja lojaaliutena työnantajaa kohtaan.

Hanna Toivakka ja Sonja Hannus ovat jooga- ja meditaatio-opettajia sekä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin asiantuntijoita. Heidän yrityksensä VIRTA Well-being on ollut mukana kehittämässä yli 60 organisaation henkilöstön hyvinvointia vuodesta 2017. Hannan ja Sonjan missio on tarjota yritysten henkilöstöille matalan kynnyksen työkaluja energiseen ja virkeään oloon sekä optimaaliseen palautumiseen – joogan, ohjatun meditaation, optimoitujen taukoharjoitteiden sekä hyvinvointipuheiden muodossa. Kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin panostaminen konkreettisin keinoin heijastuu organisaatiossa kasvaneena tuottavuutena, luovuutena, motivaationa ja lojaaliutena työnantajaa kohtaan. Hyvinvointibudjetti ei ole kustannus, vaan kannattava sijoitus.

VIRTA Well-being tuo ohjatun, helposti lähestyttävän ja teille räätälöidyn meditaatioharjoituksen osaksi organisaatiosi tapahtumaa, kokousta tai virkistyspäivää. Mindfulness eli hyväksyvä tietoinen läsnäolo on pysähtymistä nykyhetkeen. Mindfulness-harjoitteiden tarkoituksena on auttaa meitä avautumaan tälle hetkelle hyväksyen ja ilman arvostelua. Mindfulness-menetelmän on tutkitusti todettu vähentävän stressiä ja kiputiloja, sekä lisäävän selkeyttä ja luovuutta. Mindfulness meditaatio rauhoittaa hermostoa, luo tilaa uudelle ja lisää motivaatiota työskentelyyn. Jo 10 minuutin harjoituksessa keho levähtää ja mieli tasaantuu. Meditaatio on käytännönläheinen, helposti lähestyttävä ja sopii hyvin niin ensikertalaisille kuin myös aikaisemmin meditoineille.

Reviews

Ei vielä arvosteluja.

Vain vahvistetut ostajat voivat jättää arvosteluja. Kirjaudu sisään.

Aloita luomalla tili

Näin kirjoitat hyvän toiveen!