VATSASTAPUHUMIS-SHOW

Suomen suosituimman vatsastapuhujan kuplivan tyylikäs esitys tuo piristysruiskeen paatuneemmankin etätyöapatian keskelle. Sari tunnetaan Talent Suomen finalistina, ja hänen humoristisia videoitaan on katsottu somessa yli 100 miljoonaa kertaa.

Suomen suosituimman vatsastapuhujan ja TikTok-tähden, Sari Aallon, kuplivan tyylikäs esitys tuo piristysruiskeen paatuneemmankin etätyöapatian keskelle. Sari tunnetaan Talent Suomen finalistina, ja hänen humoristisia videoitaan on katsottu somessa jo yli 100 miljoonaa kertaa. Sarin hämmentävän taidokas vatsastapuhumistaito yhdistettynä omintakeisiin nukkehahmoihin tarjoaa taatusti mieleenpainuvan kokemuksen, joka yllättää ja ihastuttaa ainutlaatuisuudellaan.

Visuaalisesti näyttävä ja vauhdikas vatsastapuhumisshow sisältää parhaita paloja Sarin liveshowsta. Sari paljastaa myös harvinaisen taitonsa alkuperän – puhuvan vatsansa. Taiturimaisten vatsastapuhumisnumeroiden lisäksi osanottajat pääsevät laittamaan likoon myös itsensä, kun yksi Sarin nukkehahmoista ryhtyy esittelemään kyseenalaisia mentalistin taitojaan. Sari räätälöi esityksen asiakkaan toiveen mukaan.

Reviews

Ei vielä arvosteluja.

Vain vahvistetut ostajat voivat jättää arvosteluja. Kirjaudu sisään.

Näin kirjoitat hyvän toiveen!