Tuloksellisempaa etä- ja hybridijohtamista

Innostavassa ja asiantuntevassa puheenvuorossa etä- ja hybridityön johtamista tarkastellaan modernin johtamisen ja esihenkilön palveluroolin kautta, antaen kuulijoille uusia näkökulmia ja konkreettisia välineitä oman johtamisen kehittämiseen tiimin tarpeista käsin.

1.950,00  60 minuuttia

Hyppäys aiemmista työnteon tavoista etätyöhön tapahtui nopeasti ja pakotettuna. Etä- ja hybridityö eivät kuitenkaan tule häviämään pandemian jälkeenkään vaan uudessa normaalissa meidän on osattava hyödyntää hybridityötä fiksusti ja tehokkaasti. Tämän muutoksen keskellä myös esihenkilötyön on mukauduttava.

Moni esihenkilö onkin uusien kysymysten äärellä. Kuinka johtaa tiimiä etäältä ja tukea työn tuottavuutta ja työssä jaksamista? Kuinka pitää yllä tiimin keskinäistä luottamusta ja yhteistyötä? Kuinka organisoida työtä pandemian hellittäessä?

Innostavassa ja asiantuntevassa puheenvuorossa etä- ja hybridityön johtamista tarkastellaan modernin johtamisen ja esihenkilön palveluroolin kautta, antaen kuulijoille uusia näkökulmia ja konkreettisia välineitä oman johtamisen kehittämiseen tiimin tarpeista käsin. Se haastaa esihenkilöt tarttumaan uudistuvan työelämän haasteisiin ja mahdollistaa siten työyhteisön menestymisen ja paremman jaksamisen niin tiimiläisille kuin esihenkilöille itselleen.

Olemme sinuun yhteydessä varauksen jälkeen ja sovimme tilaisuuden yksityiskohdista.

Reviews

Ei vielä arvosteluja.

Vain vahvistetut ostajat voivat jättää arvosteluja. Kirjaudu sisään.

Kerro hieman tulevasta tapahtumastasi
Jätä yhteystietosi

Näin kirjoitat hyvän toiveen!