Sketsihahmo Ansa Kynttilä

Putous-ohjelmasta tuttu sketsihahmo Ansa Kynttilä on täydellinen piristys minkä tahansa firman päivään! Suomen luokattomin luokanopettaja naurattaa, sivistää ja halutessasi vaikka roustaa työporukkasi.

Putous-ohjelmasta tuttu sketsihahmo Ansa Kynttilä on täydellinen piristys minkä tahansa firman päivään! Suomen luokattomin luokanopettaja naurattaa, sivistää ja halutessasi vaikka roustaa työporukkasi. Tämä vierailu muistetaan vielä pitkään!

YLLÄTYSVIERAILU

Positiivisesta energiasta tuttu koomikko tulee etänä tervehtimään tapahtumaasi tai piristämään palaveriasi.

ANSA KYNTTILÄN JÄLKI-ISTUNTO

Ansan oppitunti sivistää vähän mutta naurattaa sitäkin enemmän! Roustaus-henkinen tietovisa saa ajatukset hetkeksi pois työasioista ja tuo tiimillesi näinä aikoina paljon kaivattua yhteenkuuluvuuden tunnetta.

ANSA KYNTTILÄ SHOW

Tämä kokonaisvaltainen spektaakkeli pitää sisällään komiikkaa, roustausta ja vain teidän firmaanne varten kirjoitettuja ansamaisia lauluja. Tämä show pistää pään pyörälle, eikä ihan heti unohdu!

 

1 review for Sketsihahmo Ansa Kynttilä

5 Tähti
100%
1 review(s)
4 Tähti
0%
0 review(s)
3 Tähti
0%
0 review(s)
2 Tähti
0%
0 review(s)
1 Tähti
0%
0 review(s)

01 arvostelua

Järjestä

 • Avatar

  Jenny Peräsarka

  Kiitos Ansa!

  Ansan yllätysvierailu työyhteisön infokahveille Teamsissä onnistui erinomaisesti! Ihmiset yllättyivät ja ilahtuivat, ja Ansa oli tehnyt taustatyönsä hyvin. Hän roustasi porukkaamme juuri sopivan henkilökohtaisella tasolla: Hän tiesi inside-juttuja, mutta ketään ei loukattu. Kaikille jäi hyvä mieli, ja ihmiset olivat iloisia yllätyksestä.

  -Jenny Peräsarka, henkilöstöpäällikkö, WasaGroup-konserni

  2.3.2021
  Vahvistettu asiakas

Vain vahvistetut ostajat voivat jättää arvosteluja. Kirjaudu sisään.

Näin kirjoitat hyvän toiveen!