Kuuluuko? Kuuntelen! -show

Mikko Penttilä sukeltaa kanssanne videoneuvotteluiden kaninkoloon improvisaation voimalla. Käydään läpi kaikki tunnetilat ja kommellukset mitä tämä uusi normaali on tuonut mukanaan. Oivallista viihdettä vaikka virtuaalisille After Workeille tai hengähdystauko pitkään palaveriin.

KUULUUKO? KUUNTELEN!

Mistä sen puheenvuoron sai taas pyydettyä? Näkeeks kaikki mut? Onko mikki päällä tai vielä pahempaa – jäikö se auki! Miksi Maddella on noin hieno taustakuva ja miksi Asko tykittää chatin täyteen memejä ja hymiöitä?  Ja kukaan ei ole vaivautunut edes laittamaan housuja jalkaan..

Mikko Penttilä sukeltaa kanssanne videoneuvotteluiden kaninkoloon improvisaation voimalla. Käydään läpi kaikki tunnetilat ja kommellukset mitä tämä uusi normaali on tuonut mukanaan. Oivallista viihdettä vaikka virtuaalisille After Workeille tai hengähdystauko pitkään palaveriin. Tehdään juuri sellainen setti mikä teille on nyt tarpeen!

Mikko Penttilä kuuluu improvisaatioteatteri Stella Polariksen näyttelijöihin. Lisäksi hänet on voinut nähdä improamassa Putouksessa ja Älä jäädy! -ohjelmassa.

 

Reviews

Ei vielä arvosteluja.

Vain vahvistetut ostajat voivat jättää arvosteluja. Kirjaudu sisään.

Näin kirjoitat hyvän toiveen!