Hyvinvointipuhe: Energinen työntekijä

Haluamme tarjota organisaatiollenne uusia näkökulmia hyvinvointiin ja luovuuteen, avartaa mieltä ja kannustaa ajattelemaan laajemmin. Hyvinointipuhe sopii mainiosti esim. teemaviikon yhteyteen tai yksittäiseen tilaisuuteenne.

990,00  60 minuuttia

  • Järjestetään kielillä:

Haluamme tarjota organisaatiollenne uusia näkökulmia hyvinvointiin ja luovuuteen, avartaa mieltä ja kannustaa ajattelemaan laajemmin. Hyvinointipuhe sopii mainiosti esim. teemaviikon yhteyteen tai yksittäiseen tilaisuuteenne. Rakennamme halutessasi palvelupaketin, johon voimme yhdistää esim. ohjatun meditaation. Tämä tukee asian sisäistämistä.

Nykymaailmassa on vaikea välttyä stressiltä, tiedostaen tai tiedostamattaan. Kun negatiivista stressiä ei säännöllisesti pureta niin kehon kuin mielen tasolla, se kroonistuu. Tämä johtaa niin henkisen kuin fyysisen terveydentilan järkkymiseen ja erilaisiin oireisiin; työkyky kärsii ja elämänlaatu laskee. Esittelemme helposti lähestyttäviä keinoja stressinhallintaan. Luento sisältää mm. seuraavia teemoja:

 

– Omien rajojen tunnistaminen ja vetäminen

– Kehon viisaus ja sen viestien kuuntelu

– Hengitys oman stressitason mittarina

– Omien ajatusten tarkkailu sekä haitallisista malleista irtipäästäminen

– Mielen rauhoittaminen ja harjoittaminen

 

Syvennymme myös hengityksen maailmaan sekä tutustumme erilaisten hengitysharjoitusten vaikutukseen ja voimaan. Miten hengitys vaikuttaa kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja miten sitä kehittämällä voimme vaikuttaa elämänlaatuumme jokapäiväisessä arjessa? Saat mukaan hengitykseen liittyviä vinkkejä, joita voit helposti soveltaa esimerkiksi stressin lievitykseen ja unen laadun parantamiseen. Luento räätälöidään teille sopivaksi ja toivottujen teemojen ympärille. Käymme läpi käytännön harjoituksia jotta jokainen saa käytännön työkaluja kotiin vietäväksi.

“Tästä sai erittäin hyviä käytännönläheisiä vinkkejä stressin hallintaan työpaikalla.”​

“Tilaisuus oli kaiken kaikkiaan ihan mahtava ja hyvin järjestetty. Sainkin usealta henkilöstön jäseneltä kuulla positiivista palautetta luennosta sekä joogasta, molemmista pidettiin hyvin paljon.”

Olemme sinuun yhteydessä varauksen jälkeen ja sovimme tilaisuuden yksityiskohdista.

Reviews

Ei vielä arvosteluja.

Vain vahvistetut ostajat voivat jättää arvosteluja. Kirjaudu sisään.

Kerro hieman tulevasta tapahtumastasi
Jätä yhteystietosi

Näin kirjoitat hyvän toiveen!