Happiness Design™ - Vapaudu mielen pahoinvoinnista

Happiness Design™ on tietoisuustaitojen menetelmä, joka tarjoaa uudenlaisen näkökulman työuupumukseen. Mielen pahoinvoinnista on täysin mahdollista oppia vapautumaan konkreettisten tietoisuustaitojen avulla. Ota siis ohjat omasta mielestäsi ja elä onnellista elämää!

Miksi työuupumuksesta on tullut niin normaalia?

– Hyvinvoinnin tulisi olla normaalia.

Ajattelemme yhden päivän aikana noin 70000 ajatusta, joista keskimäärin 80% on negatiivisia. On huolia ja murheita, pelkoja tulevasta ja häpeää menneestä. Kritisoimme itseämme, pelkäämme epäonnistumista ja hylkäämistä. 85% niistä asioista, joita murehdimme ei koskaan edes käy toteen. Kärsimme omassa mielessä suurelta osin aivan turhaan.

On aika katkaista kierre. Ajattelukin on tapa. Ja tapoja on täysin mahdollista muuttaa. Masennuksen ei tarvitse antaa määritellä loppuelämää, vaan voimme oppia konkreettisia tietoisuustaitoja, joiden avulla voimme irtautua hyvinvoinnille haitallisista ajatusmalleista, päästää irti peloista sekä vahvistaa tietoisesti myönteisiä tunteita.

Hyödyt tästä puheenvuorosta

  1. Saat käyttöösi konkreettiset tietoisuustyökalut, joiden avulla pääset mielen pahoinvoinnista vapautumisessa alkuun.
  2. Vahvista kykyä kohdata (työ)elämän vastoinkäymisiä.
  3. Vahvista empatiaa sekä itseäsi että muita ihmisiä kohtaan.
  4. Nouse omaan voimaasi ja löydä tie sisäiseen rauhaan!

 

Happiness Design™ on Heidi Jääskeläisen kehittämä tietoisuustaitojen menetelmä, joka perustuu onnellisuuden tutkimuksiin eli positiiviseen psykologiaan, mindfulnessiin sekä aivojen neuroplastisuuteen. Menetelmän avulla Heidi onnistui katkaisemaan vuosien masennuskierteen, johon edes psykoterapia ei tuonut ratkaisua.

Ota askel kohti tietoisuutta – varaa puheenvuoro työyhteisöllesi!

Reviews

Ei vielä arvosteluja.

Vain vahvistetut ostajat voivat jättää arvosteluja. Kirjaudu sisään.

Näin kirjoitat hyvän toiveen!