Etätaikashow

Nyt taikuutta saatavilla paikasta riippumatta vaikka suoraan kotoa! Etätaikashow on testattu toimivaksi, sillä pikkujoulukaudella 2020 esityksiä etänä oli lähes 70.

Nyt taikuutta saatavilla paikasta riippumatta vaikka suoraan kotoa! Etätaikashow on testattu toimivaksi, sillä pikkujoulukaudella 2020 esityksiä etänä oli lähes 70. 

Etätaikashow on hyvin joustava vaihtoehto tuoda hämmästystä ja iloa monenlaisiin tilaisuuksiin, kuten etäkokouksiin ja palavereihin! Tämä on hyvin helppo järjestää, sillä katsojat pääsevät seuramaan taikuutta paikasta riippumatta vaikka eripuolilla maailmaa! Kristianille tärkeää on se, että esitystä ei vaan katsota vaan yleisö on interaktiivisesti esityksessä mukana ja määrittää esityksen suunnan. Jokainen esitys on erilainen ja ainutlaatuinen vain teitä varten muokattu. Esitys onnistuu suomeksi, englanniksi tai vaikka venäjäksi!

Tämä show saa varmasti unohtamaan hetkeksi vallitsevan tilanteen ja rajoitteet! 

 

Suurkiitos sinulle aamupäivän taikatempuista! Oli varmasti mieluinen yllätys osallistujille, kun niin suvereenisti pystyit itse vetämään sen myös venäjäksi. Häkellyttäviä nuo taikatemput; miten onnistuitkin löytämään oikeat kortit ja esineet – puhumattakaan Rubikin kuutiosta!
– Suvi-Marja Sallinen/Suomen Pietarin pääkonsulaatti

Kiitoksia eilisestä hienosta TaikaShowsta. Homma toimi loistavasti ja oli kyllä mielenkiintoisia nuo temput. Hauskaa, että porukka pääsi myös osallistumaan niihin.
– Jarmo Ruohonen/Eezy

Kiitos hyvästä esityksestä, yleisö kehui hauskaksi ja viihdyttäväksi!
– Elisa Veikkola/Tampereen yliopisto​

Haluan vielä sanoa kiitoksen eilisestä; sait meille kaikille 30 minuutissa aikaan tosi hyvän shown ja mielen!
– Tanja Suomilammi/YTK

Esityksesi oli juuri sitä mitä toivoin. Otit meidät yleisönä hienosti huomioon ja esitys toimi kokonaisuudessaan hienosti annetussa aikataulussa. Yleisöstä tuli hyvää palautetta esityksen jälkeen. Suosittelen mieluusti esitystäsi näin etäaikaan muillekin kiinnostuneille.
– Janne Saarela/Kuopion yliopisto

Kiitos vielä esityksistäsi tämän viikon pikkujoulutapahtumissamme! Olimme todella tyytyväisiä ja osallistujilta tuli paljon kiitosta tällaisesta etänä toteutetusta ohjelmasta. Itse kun ainoana näin nämä kaikki kolme ohjelmanumeroa, niin erityisesti pidin myös siitä, kuinka otit kohderyhmän ja heidän ikänsä huomioon.
– Heta Rissanen/Reumaliitto

Reviews

Ei vielä arvosteluja.

Vain vahvistetut ostajat voivat jättää arvosteluja. Kirjaudu sisään.

Näin kirjoitat hyvän toiveen!