Varaa laadukkaat koulutukset suoraan verkossa.

Panostaminen yrityksen tärkeimpään voimavaraan, ihmisiin, on investointi organisaation tulevaisuuteen. Ilman yrityksen tärkeimmän voimavaran kehittymistä ei myöskään yritys kehity. Siksi kouluttautuminen on erityisen tärkeää tämän päivän nopeasti muuttuvassa työelämässä.

Asiakkaamme kertovat

Järjestimme 16.4. koko henkilöstön perinteisen Spring start tapahtuman Teamsin välityksellä. Tänä vuonna jouduimme järjestämään tapahtuman poikkeuksellisesti etänä.

Saimme Waymentin kautta tilattua todella nopeasti ja vaivattomasti taikurin kyseiseen tapahtumaan. Yhteistyö Waymentin kautta sujui tosi hyvin ja taikuri Joni Pakanen ylitti kaikki odotukset. Ennen tapahtumaa Joni kertoi mitä show pitää sisällään ja saimme esittää siihen vielä toiveita. Jonilla oli todella laadukas ja viihdyttävä show. Voin suositella Jonia ja Waymentin palveluita lämpimästi kaikille!

Henri Ketola

Henkilöstöpäällikkö, Diktamen

Kokkasimme etänä Harri Syrjäsen kanssa. Tapahtuma saatiin järjestettyä todella sujuvasti ja bitfactorilaisilta tuli siitä paljon kiitosta. Mieleenpainuva ja hauska tapahtuma antoi uutta energiaa kotitoimistolla olevien päivään ja kokosi porukan yhteen mukavan tekemisen äärelle.

Niina Pakonen

Bitfactor Oy

Kiitos Wayment helposta ja mieleenpainuvasta tavasta elävöittää Praecom Groupin henkilöstöpäivää! Oli mahtavaa saada yllätyksellistä ja laadukasta sisältöä etänä pidettävään iltapäiväämme.

Timo Jolkin

CEO at Praecom

Isot kiitokset virtuaalitaikuri Joni Pakaselle asiakkaan kanssa käydyn tilannepäivityspalaverin piristämisestä!

Palaveriin osallistujat muistavat varmasti pitkään Jonin hymyä ja hämmästystä herättävän yllätysesityksen! Ammattimaista toimintaa, hyvin rakennettu setti, suosittelen!

Jani Pirtamo

Stratur Oy

Tämä oli mahtava tapa saada vaihtelua usealle meistä rutinoituneisiin videoneuvotteluihin. Meillä tämä toi mukavan yllätyksen henkilöstölle vuoden aloitus kick-offissa.

Ville Immonen

Head of Sales and Marketing at Edita

Kiitos Ansa hauskasta tilaisuudesta! Sait tosi hyvää palautetta ja ihmiset olivat oikein iloisin mielin tilaisuudessa ja sen jälkeen! Kaikki meni nappiin.

Jenny Peräsarka

HR Manager at Wasa Group

Joni Pakanen toi mukavan loppuhuipennuksen henkilöstön Teams-juhliin yrityksemme syntymäpäivänä. Virtuaaliesitys toimi yllättävän hyvin ja Joni osasi ottaa hienosti yleisön haltuun!

Henna af Hällström

Viestintäpäällikkö, FSM Oy

Suuri kiitos Laulava Lawsonille ja Waymentille hyvin järjestetystä tapahtumasta.

Aiheena oli Tietoisku mutta yllättäen Ernest ilmestyi laulamaan Firmamme biisejä, jotka kertoivat juuri meistä ja meidän yrityksestä hauskalla ja humoristisella tavalla.

Tämä oli tosi kiva yllätys, makee juttu ja piristysten piristys oli kommentit mitä sain kuulla keikan jälkeen.

Barbro Pousár

Product Management Coordinator at Ensto Finland Oy / DSO

Haluatko lisätietoa?

Kerro hieman tulevasta tapahtumastasi
Jätä yhteystietosi

Näin kirjoitat hyvän toiveen!