Virtuaalinen livelähetys – miten Vermanin kesäpäivät toteutettiin elämyksellisesti?

Verman Oy on suomalainen vuonna 1987 perustettu lääke- ja terveydenhoitoalan tukkuyritys. Sen tuotteisiin kuuluu lääkkeitä, ravintolisiä, haavanhoitotuotteita sekä terveydenhuollon laitteita ja tarvikkeita. Keravalainen perheyritys vie tuotteitaan myös muihin Pohjoismaihin, Baltian maihin ja Venäjälle.

Vermanilla on henkilöstöä 75, joista osa toimii ympäri Eurooppaa. 

Wayment sai järjestää yhtiölle virtuaalisen kesäpäivän, joka toteutettiin livelähetyksenä Vermanin pääkonttorilta. 

Lähetyksen aikana kuulimme johdon terveisiä, henkilökunnan videotervehdyksiä eri maista, ja Vermanin oma housebändi esiintyi. Koko tapahtuman juonsi Jarkko Tamminen, ja yllätyksenä saimme tapahtumaan Jarkon kautta myös kansainvälisiä vieraita, kuten Kimi Räikkösen, Ozzy Osbournen ja Donald Trumpin!

Koko henkilöstö myös pääsi osallistumaan tapahtumaan äänestysten ja kuvakisan kautta. Chättiin tuli tapahtuman aikana satoja kommentteja!

Asiakkaan kommentti

Yhteistyö oli erittäin sujuvaa alusta asti. Kesäkokouksemme ideaan ja toteutukseen tämä virtuaalitapahtuma sopi täydellisesti. Ammattilaisten tuki ja tekeminen oli upeaa, sekä saimme itse osallistua suunnitteluun ja toteutukseen suunnitelmiemme mukaisesti. Porukka osallistui kansainvälisesti tapahtumaan chatin kautta ja kaikilla oli hauskaa. Saimme hienosti koottua koko porukan yhteen juhlimaan virtuaalisten juhlien muodossa.

Sebastian Nordman, Verman oy

Waymentin kommentit

Tapahtuma sujui erittäin hyvin, jopa yli odotusten. Vermanin henkilöstön heittäytyminen mm. Videotervehdysten muodossa oli aivan upeaa, ja omia uudelleen sanoitettuja kappaleita soittanut housebändi kruunasi tunnelman. Myös virtuaalisena voi tehdä tapahtumia, jossa nauru raikuu ja kaikilla on hauskaa!

Näin kirjoitat hyvän toiveen!