Keitä me olemme

Wayment on etätapahtumiin keskittyvä alusta sekä markkinapaikka joka yhdistää B2B asiakkaat ja Suomen ykkösrivin esiintyjät. Waymentin avulla yritykset voivat panostaa tärkeisiin asiakkaisiin sekä omaan henkilöstöön täysin uudella tavalla.

Luomme merkityksellisiä kokemuksia

Etäkokoukset ovat arkipäivää. Niiden järjestämiseen liittyy haasteita ja myös mahdollisuuksia, joita ei ole normaaleissa neuvotteluhuoneessa tapahtuvissa kasvokkain kohtaamisissa.

Tavoitteemme

Taivoitteenamme on tehdä yritysten ja muiden yhteisöjen erilaisista etä- ja videotilaisuuksista, kuten videopalavereista ja webinaareista kiinnostavampia, viihdyttävämpiä ja mieleenpainuvampia.

Uutiset

Avoimet työpaikat

Wayment Oy

Y-tunnus 3163915-7
moi@wayment.fi

Verkkolaskutus:

Toivomme, että lähetätte laskunne ensisijaisesti verkkolaskuina. Verkkolaskujen käsittely on sekä lähettäjälle että vastaanottajalle nopeampaa, luotettavampaa ja edullisempaa kuin paperilaskujen käsittely.

Operaattori: OpusCapita Solutions Oy (E204503)
Verkkolaskutusosoite: 003731639157
OVT-tunnus: 003731639157

Mikäli ette voi lähettää verkkolaskua, pyydämme lähettämään paperiset laskut ostolaskujen skannaspalveluun osoitteeseen:

Wayment Oy (OpusCapita skannauspalvelu)
PL 32896
00062 LASKUTUS

Jotta skannauspalvelu voi kohdistaa laskunne, tulee tämä laskutusosoite tulostaa myös itse laskuun, eikä pelkästään kirjekuoreen. Tähän laskutusosoitteeseen ei tule lähettää muuta materiaalia kuin laskuja.

Kerro hieman tulevasta tapahtumastasi
Jätä yhteystietosi

Näin kirjoitat hyvän toiveen!