Wayment - tiesi kaikkiin kohtaamisiin!

Me uskomme, että henkilöstön hyvinvointi, henkilöstö- ja asiakaskokemukseen panostaminen ja aidot kohtaamiset ovat niitä työkaluja, joita yritykset tarvitsevat pärjätäkseen. Kohtaamisten merkityksellisyys vain korostuu tässä ajassa, kun digitaalisuus valtaa alaa yhä enemmän.

Luomme merkityksellisiä kohtaamisia

Meidän ydinosaamista ovat aitojen ja merkityksellisten kohtaamisten lisääminen. On kyseessä sitten yrityksen sisäinen tapahtuma, asiakas- tai sidosryhmätapahtuma, elämyksellisyys ja vuorovaikutus ovat avaimet onnistumiseen. Henkilöstön hyvinvoinnista huolehtiminen, onnistumisten nostaminen, sekä elämyksellisyyden lisääminen työpäiviin on meidän jokapäiväinen missio.

Asiakkaamme kertovat

Tavoitteemme

Wayment on perustettu vuonna 2020. Oman alustamme avulla viihteen ja asiasisällön ostaminen tapahtumiin on helppoa, kustannustehokasta ja läpinäkyvää. Isompiin kokonaisuuksiin rakennamme avaimet käteen paketteja, joissa kaikki elementit on loppuun asti suunniteltu ja toteutettu, asiakaskokemus kaiken keskiössä. Onnistunut tapahtuma tuottaa yritykselle lisäarvoa ja koskettaa osallistujaa aitoudellaan. Kun kaipaat ratkaisuja tapahtumiin tai markkinointiin, Wayment on määränpääsi!

Tuoreimmat artikkelit

Wayment Oy

Y-tunnus 3163915-7
moi@wayment.fi

Verkkolaskutus:

Toivomme, että lähetätte laskunne ensisijaisesti verkkolaskuina. Verkkolaskujen käsittely on sekä lähettäjälle että vastaanottajalle nopeampaa, luotettavampaa ja edullisempaa kuin paperilaskujen käsittely.

Operaattori: OpusCapita Solutions Oy (E204503)
Verkkolaskutusosoite: 003731639157
OVT-tunnus: 003731639157

Mikäli ette voi lähettää verkkolaskua, pyydämme lähettämään paperiset laskut ostolaskujen skannaspalveluun osoitteeseen:

Wayment Oy (OpusCapita skannauspalvelu)
PL 32896
00062 LASKUTUS

Jotta skannauspalvelu voi kohdistaa laskunne, tulee tämä laskutusosoite tulostaa myös itse laskuun, eikä pelkästään kirjekuoreen. Tähän laskutusosoitteeseen ei tule lähettää muuta materiaalia kuin laskuja.

Näin kirjoitat hyvän toiveen!