Usein kysytyt kysymykset

Jos etsit sisältöä tapahtumaasi, voit tehdä tilauksen suoraan alustamme kautta. Valitse palvelu, valitse esiintyjä ja ajankohta, ja vahvista tilaus. 

 Jos haluat räätälöidyn ratkaisun tai ehdotuksia tarpeisiisi, ota yhteyttä myyntipalveluun ja räätälöimme ideat juuri teille sopiviksi.

Voit maksaa tilauksen yleisimmillä maksuvälineillä sekä laskulla.

Waymentin tai Esiintyjän puolelta otetaan sinuun yhteyttä lisätietoja varten tarvittaessa, jonka jälkeen Wayment tai Esiintyjä vahvistaa varauksen ja sinulle tulee hyväksymisilmoitus sähköpostiisi.

Pyri aina kuvailemaan, mikä on se liiketoimintahyöty mihin pyritään, eli miltä onnistunut kohtaaminen näyttää ja mikä on sen kantava teema. 

Hyvä on huomioida ainakin seuraavat asiat:

Ketä mukana tapahtumassa, kokouksessa tai webinaarissa ja mikä on teema /aihe/agenda? Mihin esiintyjän kannattaa kiinnittää erityistä huomiota, että kokemuksesta tulee personoitu ja mieleenpainuva? 

Esimerkki toive koomikolle:

Olemme yritys X ja teemme asiaa Y. Kuukauden ensimmäisessä viikkopalaverissa palkitsemme aina kuukauden työntekijän. Lisäksi haluaisin, että kehuisit meidän kuukauden työntekijöitä Liisaa ja Anttia pirun hyvästä duunista.Ja voisit heittää pari vitsiä siitä, että Jaakko on aloittanut uuden harrastuksen, tai Veikon basson soitosta. 

Jos kaipaat apua briiffin kanssa, autamme mielellämme!

Ottamalla yhteyttä meihin sähköpostitse moi@wayment.fi tai vastaamalla vahvistus sähköpostiisi.

Läsnäolo- ja räätälöidyissä tapahtumissa, ota aina yhteyttä Waymentin väkeen, niin selvitämme onko siirto mahdollinen. 

Virtuaalisissa tilaisuuksissa Waymentin palvelun kautta ostetuissa tilaisuuksissa alusta on joustava,  ja voit 7 päivää ennen tapahtuman alkua valita uuden ajankohdan täysin maksutta. Maksuton muutos voidaan tehdä vain yhden kerran. Voit muuttaa varauksen ajankohtaa tilisi “Varaukset” osiossa. Mikäli uusi ajankohta ei sovi esiintyjälle, otathan yhteyttä moi@wayment.fi.

Ruutukaappauksia, valokuvia ja lyhyitä videotallenteita (maksimissaan 30 sekuntia) saa ottaa ja jakaa sosiaalisessa mediassa, mutta mitään Waymentin palvelun kautta hankittua sisältöä ei saa käyttää kaupalliseen tarkoitukseen. Lue lisää palvelun ehdoista.

Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen moi@wayment.fi

Kerro hieman tulevasta tapahtumastasi
Jätä yhteystietosi

Näin kirjoitat hyvän toiveen!